"Ronaldo çalışmaya ve başarıya takıntılı biri"

"Ronaldo çalışmaya ve başarıya takıntılı biri"
Manchester United'da uzun yıllar Alex Ferguson'ın ekibinde kondisyoner olarak çalışan Mick Glegg, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo hakkında konuştu. Glegg, Ronaldo'yu; "Çalışmaya ve başarıya takıntılı biri" olarak tanımladı.

2000 ile 2011 yılları arasında Manchester United'ta kondisyoner olarak çalışan Mick Glegg, İtalyan La Gazzetta Dello Sport'a, Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo hakkında değerlendirmelerde bulundu. 35 yaşındaki futbolcu için: Çalışmaya ve başarıya takıntılı" ifadelerini kullanan Glegg, Ronaldo'nun tüm zamanlarda 805 gol kaydeden Josef Bican'ın gol rekorunu kırmayı kafasına koyduğunu söyledi.

Cristiano Ronaldo'nun hedeflerine ulaşmak için hayatının her dakikasını planladığını ve her detayı mükemmelleştirdiğini vurgulayan Mick Glegg: "Çok sıkı çalışıyor. Dinlenme ve uyku konusunda çok dikkatli. Kendisi aynı zamanda bir aşçı ve stresten nasıl kaçacağını da iyi biliyor" dedi. 

Ronaldo'yu, Manchester United'daki takım arkadaşı Ryan Giggs ile de karşılaştıran Glegg: "Giggs çok iyi bir atletti. Ancak Cristiano çok güçlü ve kendisini geliştirme noktasında ayrıntılara dikkat eden biri. Giggs 40 yaşına kadar futbol oynadı ama Ronaldo rahatlıkla 41'e kadar oynayabilir" diyerek sözlerini noktaladı.