Real Madrid'den muhteşem geri dönüş

Real Madrid'den muhteşem geri dönüş
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta karşılaşmasında Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçta Borussia Dortmund'u 5-2 mağlup ederek muhteşem bir geri dönüşe imza attı. 

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Real Madrid, sahasında Nuri Şahin'in ekibi Borussia Dortmund ile karşı karşıya geldi. 

Borussia Dortmund, 30. dakikada Donyell Malen ve 34. dakikada Jamie Bynoe-Gittens ile devre arasına 2-0 ile gitti. Real Madrid, Antonio Rüdiger ile 60. dakikada farkı bire düşürdü. Bu golden iki dakika sonra sahneye çıkan Vinicius Junior skoru 2-2'ye taşıdı. 83. dakikada Lucaz Vazquez ile 3-2 öne geçen Real Madrid, Junior Vinicius'un 86. dakikada attığı golle 4-2 öne geçti. 90+3'te bir kez daha sahneye çıkan Junior Vinicius, skoru 5-2'ye getiren golü attı. 

Öte yandan Real Madrid formasıyla resmi maçlarda üçüncü kez hat-trick yapan Vinicius Junior, bunu Şampiyonlar Ligi kariyerinde ilk kez başardı.

Real Madrid'de forma giyen milli yıldızımız Arda Güler, mücadelenin son dakikalarında Jude Bellingham'ın yerine oyuna girdi.

Bu sonucun ardından Real Madrid puanını 6'ya çıkartırken, Borussia Dortmund 6 ouanda kaldı.