Real Madrid için sıra dışı zamanlar

Real Madrid için sıra dışı zamanlar
Real Madrid taraftarı, hiç de alışık olmadığı bir transfer dönemine geride bırakıyor. Bugüne dek kulüplerinin birbirinden büyük transferlerine tanıklık eden Realliler, bu kez kutlama yapamadı. Zira pandemi döneminde, hem Santıago Bernabeu Stadı'nın yenilenmesine hız veren hem de kulübün finansal geleceğini sağlama almaya çalışan yönetim, transfere tek kuruş dahi harcamadı. 

Eflatun-beyazlılar, Achraf Hakimi, Oscar Rodriguez, Sergıo Reguılon ve James Rodriguez gibi oyuncuların satışından, 100 milyon Euro'nun üzerinde gelir elde etti. Tottenham'a kiralanan gareth bale'in astronomik maaşı da hesaplardan düştü. Teknik direktör Zinedine Zidane, kiradan dönen Odegaard, Odrıozola ve Lunin gibi oyuncuları yeni bir transfer gibi değerlendirmek istiyor. 
 
Real'in en büyük kazancı ise geçen sezon sadece 1 gol atabilen Eden Hazard'ın, yeniden eski formuna dönmesi olacak. İspanyol basını, transferi sessiz geçiren madrid devinin, bu süreçte yarattığı maddi kaynak sayesinde, gelecek sezon, Kylıan Mbappe ve Paul Pogba gibi oyuncuları kadrosuna katmak için harekete geçeceğini yazıyor.