ÖZET | Rams Başakşehir 2-3 Adana Demirspor


Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Rams Başakşehir'i 3-2 mağlup etti.

Rams Başakşehir'de Philippe Keny 20. dakikada gol perdesini açarken, 32'de kazanılan penaltıyı gole çeviren Yusuf Barasi skora dengeyi getirdi. Bu golden 3 dakika sonra bu kez Operi sahneye çıktı ve Rams Başakşehir'i 2-1 öne geçirdi.

ADANA DEMİRSPOR 10 KİŞİYLE 90+4'TE KAZANDI
İlk yarının son anlarında ikinci sarı kartı gören Osman Kaynak, Adana Demirspor'u 10 kişi bıraktı. Ancak pes etmeyen Adana temsilcisi, 65'de Nabil Alioui'nin şık golüyle yeniden beraberliği yakaladı.

Rams Başakşehir, kalan dakikalarda galibiyet için yüklense de, 90+4 sahneye çıkan Aimbetov Adana Demirspor'un galibiyet golünü kaydetti

Bu sonuçla eksi puandan kurtulan Adana Demirspor ise puanını 1 yaptı. Rams Başakşehir ise 54 puanda kaldı.