Rachid Ghezzal'dan beIN SPORTS'a çok özel açıklamalar

Video yükleniyor...

beIN SPORTS HABER lige verilen arada özel röportajlarına devam ediyor. Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, beIN SPORTS HABAER'e samimi açıklamalarda bulundu.

İşte Antalya kampında Gürler Akgün'ün sorularını yanıtlayan Rachid Ghezzal'ın öne çıkan cevapları:

"Geçen sene Sergen Yalçın ile çok güzel şeyler yaşadık. Bu sene işler istediğimiz gibi gitmedi. Beşiktaş büyük bir kulüp. Bizler, daha iyisini yapmalıyız, yeni hocamıza yardımcı olmalıyız."

"Sezon bittikten sonra devam etme konusunda düşüncem netti. Burada kaldığım için çok mutluyum, umarım uzun süre Beşiktaş'ta devam ederim."

Bafetimbi Gomis benim için iyi bir arkadaş. Lyon'da oynadığımız dönemlerde, ben gençtim ve bana çok yardımcı oldu. Instagram'daki paylaşımını görünce ben de 'Come to Beşiktaş' yazdım ama tabii ki transfer konusunun cevabını ben veremem, başkanlara sormak lazım."

"Türkiye Kupası bizim için bir hedef. Ligde Trabzonspor'un büyük bir avantajı var, biz de alabildiğimiz kadar puan alıp ligi mümkün olan en iyi yerde bitirmek istiyoruz."

"İnsanların futbola olan tutkusunu görmek, bana olan ilgiyi hissetmek belki de İstanbul'a olan aşkımın sebebi. Beni sokakta gördüklerinde sürekli 'Sihirbaz' diyorlar."

"Emirhan İlkhan, çok yetenekli. Ancak sabırlı olması lazım, bizim de onu rahat bırakmamız lazım. Çünkü böyle iyi başlayıp kötüye doğru giden kariyerler gördüm. Umarım Beşiktaş'ta güzel bir kariyeri olur."

"Taraftarımıza bana gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. İyi günde de kötü günde de destek oluyorlar, bunu kariyerimde pek görmedim. Burada çok yoğun bir sevgi var, belki de bu yüzden kendimi evimde gibi hissediyorum."