Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal'a Katar ve Suudi Arabistan'dan ciddi teklifler geldiği, ancak tecrübeli oyuncunun kariyerine Türkiye'de devam etmeye daha sıcak baktığı iddia edildi.
Africafoot'un özel haberine göre, Cezayirli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal için Katar ve Suudi Arabistan'dan birçok teklif geldi. En ciddi adımı ise Katar ekibi Al Wakrah SC attı. Ancak tecrübeli futbolcunun önceliği Türkiye.
33 yaşındaki oyuncunun Olympique
Lyon ile sözleşmesi Haziran 2026'da sona eriyor. Eylül ayında geri döndüğü Lyon'da beklentilerin altında kalan Ghezzal, teknik direktör Paulo Fonseca yönetiminde düzenli forma şansı bulamadı ve skor katkısı üretemedi.
Türkiye detayı dikkat çekiyor
Haberde en dikkat çeken bölüm ise Ghezzal'ın Türkiye'ye dönme isteği. Cezayirli futbolcu, kariyerinin zirvesini Beşiktaş formasıyla yaşamıştı. 2020-21 sezonunda 8 gol ve 17 asistlik performans sergileyen Ghezzal, siyah beyazlıların lig ve kupa şampiyonluğunda başrol oynamıştı.
Körfez'den gelen cazip tekliflere rağmen oyuncunun sportif açıdan Türkiye seçeneğini ön planda tuttuğu vurgulandı. Beşiktaş'taki başarılı geçmişi, Süper Lig'e dönüş ihtimalini güçlendiriyor.
Kariyerinde ayrıca Monaco, Leicester City ve Fiorentina formaları da giyen Ghezzal, kariyerinin kritik bir dönemecinde bulunuyor.
beinsports.com.tr / Dış Haberler