Pogba'ya büyük müjde! Sahalara erken dönüyor...

Pogba'ya büyük müjde! Sahalara erken dönüyor...
Doping yaptığı gerekçesiyle futboldanb 4 yıl men edilen Paul Pogba'nın cezasının 18 aya indirildiği belirtildi. Daily Mail'in haberine göre Fransız yıldız Mart 2025'te sahalara geri dönebilecek.

Testesteronu artıran bir madde olan DHEA kullandığı gerekçesiyle 11 Eylül 2023'te 4 yıl men cezası alan Paul Pogba, Ağustos'ta İsviçre'deki CAS merkezinde itiraz etmişti. CAS'ın kararı bozması ve Pogba'nın DHEA'yı yanlışlıkla kullandığına hükmetmesinin ardından Fransız yıldızın cezası 18 aya indilirdi.

Yıldız futbolcu daha önce konu hakkında yaptığı açıklamada, "Verilen kararın yanlış olduğuna inanıyorum. Profesyonel kariyerimde yıllarca emek vererek inşa ettiğim her şeyin bir anda elimden alınmasından dolayı hem üzgünüm hem de şoktayım. Hiçbir zaman bilerek doping düzenlemelerini ihlal edecek takviyeler kullanmadım." ifadelerini kullanmıştı.

Yıldız oyuncu, son olarak 2023-2024 sezonunun açılış maçı olan Udinese - Juventus maçonda forma giydikten sonra men cezasına çarptırıldı.Paul Pogba'nın Juventus'la olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler