Pogba bunalım sürecini anlattı: "Süper kahraman değiliz"

Video yükleniyor...

Manchester United ve Fransa Milli Takımı'nın yıldız oyuncularından Paul Pogba, Fransa'nın saygın gazetelerinden birine geniş kapsamlı bir röportaj verdi. 

Hayatındaki iniş - çıkışlarla birlikte yaşamını milyonların gözü önünde geçiren bir futbolcu olarak tecrübe ettiği zorlukları paylaşan Pogba, Jose Mourinho ile çalıştığı dönemde depresyona girdiğini dile getirdi. Portekizli menajerle Manchester United'da birlikte mesai haracayan Fransız futbolcu, hayatında ilk kez bu süreçte bunalıma girdiğini söyledi. Futbolcuların yaşadıkları zihinsel zorlukları açık bir şekilde paylaşmadıklarını ifade eden Paul Pogba, "Çok para kazanıyoruz ve tabii ki bu şikayet edilecek bir durum değil... Ancak elde ettikleriniz nedeniyle dünyadaki her insan gibi zorluklarla karşılaşmıyor da değiliz... Biz futbolcular süper kahramanlar değiliz, normal birer bireyiz" açıklamasında bulundu.

Yaşadığı zorlu süreçlerde Manchester United ve Fransa Milli Takımı'nın eski oyuncusu Patrice Evra ile dertleştiklerini belirten Pogba, zaman zaman psikiyatristiyle de terapi görüşmeleri yaptığını ve bu buluşmaların kendisine iyi geldiğini söyledi.