Pjanic'ten Koeman hakkında sert sözler

Pjanic'ten Koeman hakkında sert sözler
Beşiktaş'ın yeni transferi Miralem Pjanic, kendisini Barcelona'dan ayrılmaya iten süreci tüm açıklığıyla anlattı.

Marca'ya konuşan dünya yıldızı, "Juventus'ta çok mutluydum ama Barcelona beni almak için 2 yıl boyunca uğraştı. Her çocuğun oynamayı hayal ettiği yere gidecektim. Barcelona'nın futboluna her zaman hayranlık besledim. Barcelona'da oynamak hedefimdi ama kendimi böyle bir karmaşanın içinde bulacağımı hiç düşünmemiştim." dedi.

Teknik direktör Koeman hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan tecrübeli orta saha, "Koeman bana saygısızlık yaptı. Covid sebebiyle takıma geç katıldım ama Koeman bir kez bile konuşmak için yanıma gelmedi. Evet, sadece konuşmak. Beni takımla tanıştırmak için yanına çağırmadı. Bu durumu ilk kez yaşadım. Hayatım boyunca hiçbir teknik adamla problem yaşamamıştım. Bana 15 yaşında bir çocuk gibi davranıldı. Herkes bana neden oynayamadığımı soruyordu ama bunu ben de bilmiyordum. Kimin sahada olup kimin olmayacağını belirleyen hocadır. Ancak bana neyi yanlış yaptığım ya da benden tam olarak ne istendiği hiçbir zaman söylenmedi. Çok garip bir teknik direktör. Hayatımda ilk kez böyle bir yönetim tarzı gördüm"  ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a imza sürecini anlatan Pjanic, şöyle konuştu:

"Orada bir yıl daha oynamamayı göze alamadım. Başkası olsaydı susar ve devam ederdi ama böyle birisi değilim. Oynamamak yerine Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi vermeyi seçtim. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğim ve bu sezon 30-40 maç oynayabilirim. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Sonuna kadar savaşacağım çünkü neler verebileceğimi biliyorum."