Perdeyi Felix açtı, Elanga kapadı!

Perdeyi Felix açtı, Elanga kapadı!
UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu eşleşmesinin ilk maçında Atletico Madrid ile Manchester United, 90 dakikanın sonunda 1-1'lik skorla berabere kaldı.

Atletico Madrid, 7. dakikada Renan Lodi'nin sol kanattan yaptığı ortaya hareketlenerek iyi yükselen Joao Felix'in kafa vuruşuyla öne geçerken, Manchester United bu gole 75. dakikada oyuna dahil olarak 80. dakikada Bruno Fernandes'in ara pasını iyi değerlendiren Anthony Elanga ile karşılık verdi.

Manchester United forması giyen Bruno Fernandes, Şampiyonlar Ligi tarihinde bir İngiliz takımı adına üst üste altı maçta asist yapan tek oyuncu olan David Beckham'ın rekorunu egale etti.

Öte yandan Manchester United, 2005/06 sezonundan bu yana ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçının ilk yarısında rakip ceza sahasında topla buluşamadı.

Bu sonucun ardından konuk ekip Manchester United, Old Trafford'da oynanacak rövanş mücadelesi öncesinde avantajlı konuma geçti.

Manchester United ile Atletico Madrid'i bir kez daha karşı karşıya getirecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesi, 15 Mart Salı günü saat 23:00'te başlayacak.