Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Galatasaray galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmayı ve turnuvanın formatını değerlendiren Guardiola, "Kalecimiz çok iyiydi, onlar da şanslar yarattılar. Play-off oynasak da oynamasak da oyuncularımın sakatlık olmadan sonraki seviyeye geçmemiz önemli. Bu formatta çok daha maç oynuyoruz ama seviyorum, hoşuma gidiyor. Tek maç oynayınca final gibi oluyor. Deplasmana gittiğiniz zaman çok zor maçlar oluyor. Bir sürü takım ilk 24'e girmeye çalışıyor." dedi.
Erling Haaland'ın golüne değinen başarılı teknik adam, "Erling Haaland'ın golde ilk dokunuşu muhteşemdi. Çok açık şanslar geliyor ama bizim defansta çok büyük problemlerimiz var. Defans oyuncularımızı çok arıyoruz. Galatasaray maçı için de geçerli, birçok şansı gole çevirmeliydik ama yapamadık. Premier Lig'de yapamadıklarımızı
Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi yaptık diyebiliriz." ifadelerini kullandı.
Son olarak İlkay Gündoğan ve Leroy Sane hakkında konuşan Guardiola, "İlkay ve Sane'yi yeniden görmemiz çok iyiydi. Onlara saygı duyuyorduk. İyi başladık, şanslarımız oldu. Madrid'e karşı da son dakikada atabilirdik. Şimdi şans bizden yana oldu. Umarım daha iyi yerlere geleceğiz." sözlerini sarf etti.