Özat'ın Beşiktaş ve Galatasaray planı!

Özat'ın Beşiktaş ve Galatasaray planı!
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda, Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olan Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Ümit Özat, Çaykur Rizespor maçta oynama şansı verdiği Gökhan ve Ahmet'in sergilediği performanstan ötürü çok mutlu olduğunu söyledi.

Maçta herhangi bir iddialarının olmadığını anımsatan Özat, "Bugün 10-0 da yenilsek önemi olmayan bir maçtı ancak iki genç oyuncumuzun mücadelesi bizleri sevindirdi. Onları bir an önce takımla antrenmanlara alıp Tük futboluna sunmak istiyoruz. Hem oyuncularımı hem de rakibi gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Özat, ligde zorlu bir maç serisinin kendilerini beklediğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Fikstüre baktığınız zaman 3 deplasman ve içeride bir Galatasaray maçı var. Önce bu maçlardan asgari 6 puanı yakalarsak önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Biz iyi bir takımız. Takım savunmasında arızalarımız vardı. Bu takımın bu durumda olmasında bir anormallik var ama bu sadece puana değil, oyuncuların fizik gücüne de yansımış. Dolayısıyla birlikteliği sağlarsak daha iyi olacak. Bir takım düşebilir ve kalkabilir ama onun da bir onuru olması lazım. Bu takım son haftaya kadar o yarışı kovalayacak."