Ozan Kabak'a Liverpool kancası

Ozan Kabak'a Liverpool kancası
Premier Lig şampiyonu Liverpool, gözünü Ozan Kabak'a dikti...

Alman Bild gazetesi, Dejan Lovren'i gözden çıkaran kırmızı beyazlılarınSschalke'de forma giyen Ozan Kabak'ı kadrosuna katmayı düşündüğünü öne sürdü. Teknik direktör Jürgen Klopp'un da transferine onay verdiği 20 yaşındaki savunmacı için harekete geçen İngiliz kulübünün, Schalke ile en kısa zamanda masaya oturup, pazarlıklara başlayacağı ifade edildi.
 
Alman ekibiyle 2024 yazına kadar sözleşmesi bulunan milli stoperin 45 milyon euro'luk serbest kalma bedeli önümüzdeki sezondan itibaren devreye girecek. Mali açıdan önemli sıkıntılar yaşayan Schalke'nin de Ozan'ı Liverpool'a satabileceği kaydedildi.
 
İngiliz kulübünün bu transferi 35 milyon euro bonservis bedeli karşısında bitirebileceği belirtiliyor.

Galatasaray altyapısından yetişip, A takımda görev almaya başladıktan kısa süre içerisinde Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çeken 20 yaşındaki stoper 2019 Ocak'ta Stuttgart'a transfer olmuştu. 
 
Stuttgart'ın Bundesliga'ya düşmesinin ardından Schalke'ye 5 yıllık imza atan Ozan Kabak geride bıraktığımız sezonda Bundesliga'da 26 karşılaşmaya çıktı, 3 gol attı, 1 de asist yaptı.
 
Manchester United'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Ozan Kabak'ın Liverpool'a transferinin gerçekleşmesi durumunda Galatasaray'ın ise yetiştirme bedeli alacağı bildirildi.