MKE Ankaragücü seçmelerine yoğun ilgi

MKE Ankaragücü seçmelerine yoğun ilgi
Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nün altyapı seçmelerine Türkiye'nin birçok şehrinden 5 bine yakın genç futbolcu adayı katılıyor.

Sarı-lacivertli kulübün Tandoğan Tesisleri'nde geçen hafta sonu başlayan ve 24 Haziran Cuma günü sona erecek seçmelere, büyük bir ilgi var.

Sabahın erken saatlerinde tesis önünde kayıt için sıraya giren futbolcu adayları ve aileleri, birçok antrenör tarafından denetlenen seçmeye girmek için heyecanla bekliyor.

MKE Ankaragücü Futbol Altyapısından Sorumlu Asbaşkanı Soner Kurt yaptığı açıklamada, kulüp olarak güzel projelere imza attıklarını belirterek, "Herkes şu anda Ankaragücü'nün altyapısını konuşmakta. Seçmelerimiz başarılı bir şekilde sürüyor. 5 bine yakın genç, seçmeye katılmak için başvurdu. Türkiye'nin birçok yerinden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gelenler var. Ankaragücü'nün büyüklüğünü ve altyapıya verilen değeri de buradan görüyoruz. Açıkçası seçmeler için kardeşlerimiz Ankaragücü'ne akın akın geliyor. 20'ye yakın hocamız adaletli bir seçim yapıyor." ifadelerini kullandı.

İlk seçmeyi geçen sporcularla ikinci bir seçme daha düzenleyeceklerini anlatan Kurt, sonunda 70-80 genci Ankaragücü altyapısına kazandıracaklarını kaydetti.