Micic 3 yıl daha Anadolu Efes'te

Video yükleniyor...

Turkish Airlines EuroLeague ve ING Basketbol Süper Ligi şampiyonu Anadolu Efes, Vasilije Micic ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

Kulübün resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşılan bilgilendirme metninde, "MVP ile 3 yıl daha! 2018-2019 sezonundan bu yana formamızı terleten şampiyon oyuncumuz Vasilije Micic ile 3 yıllık sözleşme yeniledik!" ifadelerine yer verildi.

2018-2019 sezonundan bu yana Anadolu Efes forması giyen Micic, lacivert-beyazlıların şampiyon tamamladığı Turkish Airlines EuroLeague'de normal sezonun en değerli oyuncusu (MVP) seçilmişti.

Sosyal medyada renkli Anadolu Efes - İsmail Şenol diyaloğu

Lacivert-beyazlılar, gün içerisinde Micic ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandığını duyursa da, sonrasında söz konusu paylaşımı sosyal medya hesabından kaldırmıştı.

beIN SPORTS Basketbol Programlarından Sorumlu Müdürü İsmail Şenol, konuyla ilgili olarak Sırp yıldız ile prensipte anlaşma sağlansa da bir iletişim kazasının yaşandığını ve resmi imzalar henüz atılmadığı için mevcut paylaşımın kaldırıldığını vurgulamıştı.

İsmail Şenol, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Anadolu Efes, bir iletişim kazası yaşadı ve Vasilije Micic'le üç yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu. Sonrasında tweet silindi. Taraflar prensipte anlaşmaya vardı, fakat imzalanan herhangi bir sözleşme olmadığı için henüz resmi açıklama yapılmıyor. İmza gelince duyuru da gelir. Bu arada, Efes ile Micic'in anlaşması üç yıllık ama her yaz NBA çıkışı var. 1+1+1 demek daha doğru olur. Bir sezon sonra da ayrılma opsiyonu var Vasa'nın. Eğer tam anlaşılmadıysa, belirteyim: Vasilije Micic, Anadolu Efes ile 1+1+1 yıllık sözleşme imzaladı." ifadelerini kullanmıştı.

İsmail Şenol'un bu mesajının üzerine ise Anadolu Efes cephesinden aşağıdaki eğlenceli paylaşım geldi:



İsmail Şenol da ardından cevap olarak bu tweeti paylaştı: