Mesut Özil'den Leroy Sane açıklaması!

Mesut Özil'den Leroy Sane açıklaması!
Eski futbolcu Mesut Özil, Başakşehir’de özel bir okulda öğrencilerle bir araya geldi. Özil, bu özel buluşmada öğrencilerle sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Leroy Sane açıklaması

Mesut Özil, Leroy Sane'nin Galatasaray'a transferini de değerlendirdi.

Özil, "Leroy Sane ile türkiye'ye gelmeden önce konuştuk ama medyada yazıldığı Gibi galatasaray'a yönlendirmişim gibi değil. Türkiye ve İstanbul'daki hayatı sordu, bunları konuştuk. Çok güzel bir şehir ve güvenli bir şehir olduğunu söyledim. İnanılmaz yemeklerimiz var dedim. Gelirsen çok mutlu oluruz dedim ve geldi. Başarılar diliyoruz ona da." ifadelerini kullandı.

Eski yıldız oyuncu, daha sonra kariyer yolculuğunu ve yaşam tecrübelerini söyleşide anlattı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mesut Özil, "Heyecanlıyım biraz. Çok mutluyum. Karşılamada gördüğünüz gibi bizim minnoşlar çok sevimli. Ayrıca çok mutlu oldum.

Kısa zamanda Ümraniye’de bir akademi kuracağım. Gençlerin elinden tutup, kendilerini Avrupa'da en büyük sahnelerde göstermelerini istiyorum" dedi.