Messi: Başka çarem yoktu

Messi: Başka çarem yoktu
Yaz transfer döneminin sonunda Barcelona'dan ayrılarak Paris Saint-Germain'e transfer olan Lionel Messi, samimi açıklamalarda bulundu.

France Football'a konuşan Messi, "Yeni sezona hazırlanmak ve sözleşme imzalamak için Barcelona'ya döndüm. Her şeyin çözüldüğünü düşünüyordum ama döndüğümde artık kalamayacağımı ve kendime yeni bir kulüp bulmam gerektiğini anladım. Evim, ailem, kulübüm, çocukların okulları, yeni bir yer... Tüm rutinim bozulacaktı. Kariyerimde çok büyük bir yenilik yaşayacaktım ama ayrılmaktan başka çarem yoktu. O yüzden bu durumu kabullendim" dedi.

PSG'nin kendisine çok özel bir yaklaşımda bulunduğunu dile getiren Arjantinli süperstar, "Beni gerçekten istediklerini gösterdiler. Onlara bunun için çok teşekkür ederim. Bana sundukları projeye ikna oldum. Kulübün hedefleri, teknik kadro ve oyuncular... Şu anda PSG'de olduğum için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Messi sözlerini şöyle sürdürdü:

"Evet, Pochettino'nun varlığı da kararımda etkiliydi. Aynı dili konuştuğun, daha önce tanıdığın biri kesinlikle işleri çözmende çok yardımcı oluyor"

34 yaşındaki Messi, PSG formasıyla çıktığı 5 maçta 1 gole imza attı.