Mauro Icardi'den itiraf: "Milyonlarca euro teklifler geldi"

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in son haftasında Tümosan Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Galatasaray 3-1 kazandı ve şampiyonluğunu ilan etti.

Galatasaraylı futbolcular ve teknik ekip son düdükle saha içinde büyük coşku yaşarken Mauro Icardi, Barış Alper Yılmaz, Kerem Demirbay ve Davinson Sanchez, beIN SPORTS mikrofonlarına özel konuştu.

Açıklamalar şu şekilde:

Mauro Icardi: "Bir kez daha şampiyon olduk. Sezon boyunca verdiğimiz emeğin karşılığını aldık. Yüzde 100'ümde olmadığım için üzgünüm ama yine de şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Mutlaka daha çok gol atardım. Sezon başında eleştiriler de oldu. Milyonlarca euro teklifler geldi. Ben buraya para için gelmedim şampiyonluk için geldim. Erden Timur'a da teşekkür ediyorum. Bakalım Kadıköy'de nasıl bir kutlama yaşıyorlar. Biz şimdi şampiyonluğu kutlayacağız."

Barış Alper Yılmaz: "Çok çalıştık, nereden baksanız 11 aydır bu anı bekliyorduk. Hedefimiz buydu. Şampiyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Bu sevinç bambaşka. Şimdi eğlenme zamanı."

Kerem Demirbay: "Allah büyük, en büyük biz olduk. Bunu da bugün gösterdik. Herkese eyvallah! Biz bir aileyiz. Kimse unutmasın bunu."

Davinson Sanchez: "Herkese teşekkür ediyorum. İlk sezonumda şampiyon olmak çok önemliydi. Geçen hafta kutlayanlara karşı bu hafta biz kutluyoruz."