Mario Gomez, Beşiktaş'tan ayrıldı


Mario Gomez, Beşiktaş kariyerine devam etmeyeceğini açıkladı.

Türkiye'de yaşanan olaylar nedeniyle ayrılık kararı aldığını söyleyen Alman golcü, "Üzerine çok düşündüğüm zor bir karar aldım. Artık harika taraftarı ve eşsiz stadyumu olan bu muhteşem kulüpte oynamayacağım." ifadelerini kullandı.

Mario Gomez, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kararımın ardında sportif veya başka neden yok. Sadece son birkaç günde yaşananlarla ilgili. Umarım anlayışla karşılarsınız. Beşiktaş'a, taraftarlara ve tüm insanlara, ailecek burada geçirdiğimiz harika zamanlar için teşekkür ederim. Şampiyonlukla sonlanan fantastik bir yıl geçirdik. Problemler çözüldükten sonra, ileride tekrar Beşiktaş forması giymek en büyük dileğim. Bu kulüp ve bu ülkede, geçen yılda kalbimde büük bir yer kapladı. Umarım yakında tekrar görüşürüz."



Beşiktaş'tan teşekkür mesajı
Öte yandan Beşiktaş Kulübü, ayrılık kararı alan Mario Gomez için teşekkür mesajı yayınladı.

Siyah beyazlı kulübün açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Geçtiğimiz sezon Beşiktaşımıza şampiyonluk yolunda büyük katkıda bulunan Mario Gomez'e verdiği hizmetten dolayı teşekkür eder; bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri