Mario Balotelli en iyi 11'ini açıkladı


Koronavirüs günlerinin en popüler iletişim aracı görüntülü aramalar. Arsenal ve Barcelona'nın eski yıldızı Thierry Henry, Brescia'nın golcüsü Mario Balotelli ile görüntülü bir arama gerçekleştirdi. Balotelli, Henry'e favori 11'ini açıkladı.

Balotelli ile görüntülü görüşen Henry'nin oynadığın en iyi lig hangisiydi sorusuna İtalyan golcü: "Elbette İngiliz ligi. Orada futbol inanılmaz. Taraftarlar da öyle. Futboldan da çok iyi anlıyorlar. Elbette paparazziler de var ama çıkıp sokakta yürüyebiliyor, Futbolseverlerle sohbet edebiliyorsunuz. Bir futbolcu için İngiltere en iyi ülkedir. Elbette yemekle, hava şartlarıyla ve trafiğin tersten akışıyla ilgili problemlerim oldu ama futbol harikaydı" cevabını verdi.

Henry'nin seni en çok geliştiren antrenörler kimlerdi sorusuna, Roberto Mancini ve Lucien Favre cevabını veren Mario Balotelli, ideal 11'ini ise şu şekilde sıraladı: 

- Kaleci?
- Julio Cesar. Inter'deki yıllarında bana göre en iyiydi.

- Sağ bek?
- Maicon. Sol bek de Maxwell.
- Ooo, Maxwell gerçekten çok iyi.
- Tekniği harikadır.

- Stoperler?
- Fabio Cannavaro ve Alessandro Nesta

- Savunmacı orta sahalar?
- Aavunmanın önünde Andrea Pirlo. Diğeri de sanırım Yaya Toure.
- Yaya nerede, orta dörtlünün sağında mı solunda mı?
- Bence aynı, sağ veya sol, Yaya hepsini yapar. Diğeri Gerard. Yaya ile ikisi sağda veya solda farketmez.

- Orta dörtlünün uç kısmında peki?
- Antonio Cassano. Onun önünde ile Brezilyalı Ronaldo ve Messi.