ManU'da ayrılık zamanı! Erik ten Hag iki ismin biletini kesti

ManU'da ayrılık zamanı! Erik ten Hag iki ismin biletini kesti
Sezon başından bu yana hem İngiltere Premier League'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde sıkıntılı zamanlardan geçen Manchester United kış transfer dönemi için çalışmalara başladı. Gelecek isimler kadar gidecek isimlerin de önemli olduğu takımda Hollandalı teknik adam Erik ten Hag şimdiden iki ismi gözden çıkardı.

Dört transfer gündemde

İngiliz basınında Guardian ve The Sun'ın yaptığı haberlere göre Hollandalı teknik adam bir forvet, bir stoper ve iki orta saha olmak üzere dört transfer hedefliyor. Timo Werner, Jean-Claior Todibo, Youssouf Fofana ve Antonio Silva kırmızı şeytanların transfer gündeminde.

İki transfere veda zamanı

Erik ten Hag sezon başında Fiorentina'dan kiralık olarak kadroya katılan Sofyan Amrabat ve Chelsea'den 65 milyon Euro'ya transfer edilen Mason Mount ile yolları ayırmayı planlıyor. Amrabat bu sezon 11 maça çıkarken gol ya da asist katkısında bulunamadı. Mason Mount ise 12 maçta sadece 1 asist yapabildi.

Manchester United, bekleneni karşılayamayan iki yeni transferler ile yolları ayırmak isterken oyuncuların geleceği merak konusu. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler