Beşiktaşlı futbolcu Uğur İnceman, teknik direktör Mustafa Denizli'nin kendisi için son derece önemli bir isim olduğunu söyledi.
Siyah-beyazlı kulübün çocuklara yönelik olarak yayınladığı aylık ''Yavru Kartal'' dergisinin Kasım sayında röportajı yer alan Uğur İnceman, Türkiye'ye ilk gelişinde kendisini Vestel Manisaspor'a transfer olmaya Mustafa Denizli'nin ikna ettiğini kaydetti.
Yavru Kartal dergisinin iki minik fun club üyesi Durin Yahyapaşa ve Barbaros Terzi'nin sorularını cevaplandıran Uğur İnceman, futbol hayatına 6 yaşında Almanya'da Blau-Weiss Aachen takımında başladığı belirtirken, futbolcu olmayı tercih etmemesi durumunda ticaretle uğraşıyor olacağına inandığını kaydetti.
Uğur, beğendiği futbolcular olarak Beşiktaş'ta Delgado, Bobo, Holosko ve Nobre'yi gösterirken, Galatasaray'dan Arda ve Lincoln, Fenerbahçe'den ise Alex'in favori oyuncuları olduğunu vurguladı.