Leonardo, Mbappe'ye yazılan ücreti yalanladı

Video yükleniyor...

Paris Saint-Germain sportif direktörü Leonardo, Kylian Mbappe'ye takımda kalması için yıllık 53 milyon Euro önerdikleri yolundaki haberi yalanladı. Leonardo bununla birlikte Mbappe'yi takımda tutmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

Fransız "Le Parisien" gazetesi, Paris Saint-Germain'in Kylian Mbappe'ye,, yıllığı 53 milyon Euro’dan üç yıllık yeni bir sözleşme ve 100 milyon Euro imza parası önerdiğini iddia etmişti. L’equippe gazetesine geniş bir röportaj veren sportif direktör Leonardo, söz konusu haberi yalanladı.

"Son şey alacağı ücret olacak"

Mbappe ile para konusunu görüşmediklerini dile getiren Leonardo; "Mbappe'nin kontratına yazacağımız son şey alacağı ücret olacak. Biz onun en iyi koşullarda, mümkün olan en iyi oyuncu haline gelmesini istiyoruz. Hedefimiz Mbappe'ye bu ortamı sağlamak" dedi. Mbappe başka bir takımla resmi sözleşme imzalayana dek kendisini ellerinde tutmak için her yolu deneyeceklerini vurgulayan Leonardo, "Kylian'ın düşünmesi gereken çok şey var. Dünyanın en büyük kulüplerinden birinde oynuyor. Burada çok seviliyor ve herkes kendisine saygı duyuyor. Taraftarla ilişkisi harika. Genç ve yetenekli oyuncularımız var. Takıma ilerleyen dönemde yatırımlar da sürecek. Umarım kariyeri için en doğru kararı alır" diye konuştu.