Kurt, vadisinde avlandı!

Kurt, vadisinde avlandı!
Bundesliga'da haftanın maçı Bayern'in! Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Wolfsburg'un, şampiyonluk adaylarından Bayern Münih'i ağırladığı maçta gülen 3-1'lik skorla konuk ekip oldu.

 
Bayern'in 2. dakikada Robben ile öne geçtiği maçta 2. gol ise 26. dakikada Buyten'den geldi ve Bayern ilk yarıyı 2-0 önde kapadı. 57. dakikada sahneye bu kez Ribery çıktı ve fark 3'e yükseldi. 3-0 yenik duruma düşen Wolfsburg, 66. dakikada Grafite'nin penaltı kaçırmasıyla daha da moralsiz duruma düştü. Maçın skorunu 90. dakikada geç de olsa sahneye çıkan Grafite ilan etti: 3-1
  
ZİRVEDE PUANLAR EYİTLENDİ
Bundesliga'da lider Leverkusen ise Bochum deplasmanından beraberlikle döndü. Bochum deplasmanında Eren Derdiyok'un golü ile 1-1 berabere kalan Bayer Leverkusen toplam 45 puan ve averajla liderliğini korudu. Karşılaşmanın 45. dakikasında Eren'in golü ile 1-0 öne geçen Bayer Leverkusen, ikinci yarının 68. dakikasında Zlatko Dedic'in golüne engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı. Bu sonuçla Leverkusen koltuğunu koruyabilmesine rağmen, Wolfsburg'u yenen Bayern puan olarak lidere yetişti.
 
Bu arada zirve takipçilerinden Hamburg, Köln ile 3-3, Schalke de Freiburg ile 0-0 berabere kalarak 1'er puanla yetindi. 
  
(Ligtv.com.tr)