Klopp: Belli ki insanlar yeterince futbol izlemiyor

Klopp: Belli ki insanlar yeterince futbol izlemiyor
Liverpool Menajeri Jurgen Klopp, Milan'ı yendikleri maçın ardından, Divock Origi hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Yaz döneminde Origi'ye transfer teklifi gelmemesinin kendini çok şaşırttığını söyleyen Klopp; "Belli ki insanlar futbol izlemiyor" ifadelerini kullandı.

Liverpool, Şampiyonlar Ligi ilk grup maçında Milan'ı 3-2 yenerken, Divock Origi, geçen ocak ayından bu yana ilk kez 11'de sahaya çıktı. Menajer Jurgen Klopp maçın ardından, Mohamed Salah'ın skoru 2-2'ye getiren golünün asistini yapan Origi'den övgüyle bahsetti. Alman menajer, geçen sezon sadece 6 maça 11'de başlayan Origi için yaz transfer döneminde herhangi bir teklif almamalarının kendisini çok şaşırttığını söyledi. 26 yaşındaki forveti nasıl takımda tutacaklarını düşünürken, kimsenin kendileriyle iletişime geçmediğini dile getiren Klopp; "Transfer döneminde hepimiz Origi için uygun bir teklif geleceğini düşünüyorduk. Ancak belli ki insanlar yeteri kadar futbol izlemiyor" dedi. 

Geniş bir kadroları olduğunu hatırlatan Klopp, Origi'yi daha fazla oynatabileceği bir pozisyon bulmak için çaba gösterdiğini de sözlerine ekledi.