"Kazanmak için sahaya çıktık maalesef başaramadık"

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında konuk ettiği Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Fraport TAV Antalyaspor'da teknik sorumlu Alfons Groenendijk, "Kazanmak için sahaya çıktık maalesef başaramadık." dedi.

Galatasaray'ın kendileri karşısında sistem değişikliğine gittiğini ifade eden Groenendijk, baklava diziliminde oynamayı tercih eden Galatasaray olduğunu ve bu durumun kendilerini şaşırttığını dile getirdi.

Buna karşı ilk yarıda önlem almakta yetersiz kaldıklarına işaret eden Groenendijk, "İkinci yarıda bunu çözdük ve doğru bir şekilde oynadık. İlk yarı samimi olmak gerekirse Galatasaray daha iyi oynadı. İkinci yarıda dengeli giden bir maçtan bahsedebiliriz. Gereksiz yenen bir gol vardı." dedi.

Galatasaray karşısında 3 puan alamadıkları için bir hayal kırıklığı olduğunu kabul ettiğini ifade eden Groenendijk, "Kazanmak için sahaya çıktık maalesef başaramadık. Bugün hayal kırıklığı var ancak sabah uyandığımızda 16 maçlık yenilmezlik serisi ile kulüp tarihinin en çok puan toplayan takımı olmanın farkındalığını yaşadığımızda kendimizle gurur duymamız gerektiğini fark edeceğiz. Taraftara da teşekkür ediyorum. Harika bir atmosfer vardı." diye konuştu.