Kazancı'dan flaş açıklamalar! Josef, Valerien Ismael, aklında kalan oyuncu...

Video yükleniyor...

Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktörü, siyah-beyazlı takımın gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarıyla buluşan Kazancı, "Yollarımızı ayırdığımız futbolcularla 23,5 milyon euro'luk maaş yükünden kurtulduk. Kadromuza kattığımız yeni oyuncuların maaşı ise yaklaşık 13,5 milyon euro" dedi.

Kazancı, Ersin Destanoğlu'nun sözleşmesiyle ilgili "Ersin çok karakterli bir futbolcu. Sözleşmesi bitince bedavaya gidecek bir oyuncu değil. Biz yeri ve zamanı geldiğinde sözleşmesini uzatabileceğimizi düşünüyoruz. Ancak yeni teklifler gelirse, tabii ki değerlendiririz" şeklinde konuştu.

Ceyhun Kazancı, kiralık oyuncularla ilgili sorulan soruya ise şu cevabı verdi:

"Kiralık olan futbolcularımızın satın alma opsiyonları var ancak hepsi için pazarlık yapmak istiyoruz. Oyuncular iyi performans verip, burada mutlu olurlarsa devam etmek isteriz. Daha erken, ilerleyen süreçte bize gelecek raporlara göre gerekeni yapacağız."

Kazancı, transfer dönemini "Transfer konusunda hemen hemen istediğimiz her şeyi yaptık. Birinci ya da ikinci tercihlerimizin hepsini kadromuza kattık. Dele Alli listemizde olan bir oyuncu değildi ancak böyle fırsat transferleri olabiliyor. Biz de böyle bir oyuncuyu kadromuza katmak istedik. sak Hien istediğimiz bir oyuncuydu ancak Verona'ya gitti. Biraz aklımda kalan bir oyuncu. O transferdeki sorun Türkiye'deki yabancı sınırıydı." ifadelerini kullandı.

Valerien Ismael'e güvendiklerini dile getiren Kazancı, "Valerien Ismael önderliğinde bu sezon şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Başkanımız da söyledi. Yoğunluğu yüksek bir oyun oturtmaya çalışıyor. Liderin 2 puan gerisindeyiz, son maçı kazansak liderdik." dedi.

Siyah-beyazlı yönetici, sezon sonunda takımdan ayrılmayı düşündüğünü açıklayan Josef için ise "Josef bizim kaptanımız, çok değer verdiğimiz bir oyuncu. Yaşadıklarına tepki gösterip üzülmekte haklı. Ancak ben fikirlerinin değişeceğini ve bizimle kalacağını düşünüyorum. Onunla sürekli konuşuyoruz." yorumunda bulundu.

Kazancı'nın yabancı sınırıyla ilgili soruyan soruya cevabı ise "Yabancı sınırını asla anlamlandıramıyorum. Düşünüyorum ve mantıklı gelmiyor. Yabancı serbest bırakıldığında da ne kadar iyi futbolcuların yetiştiğini biliyoruz. Serbestliğin oyuncu gelişimini etkilediğini düşünmüyorum. Sınır, rekabeti engelliyor." oldu.