"Sözlerim yanlış anlaşıldı"
Yayıncı kuruluşa konuşan İsmail Yüksek; "Zor bir sezondu ama öncelikle bir durumu düzeltmek istiyorum. Geçen hafta yaptığım açıklamamdan dolayı. Sözlerim yanlış anlaşıldı. Milli takımdaki diğer arkadaşlarımın başarısını kötülemiyorum." dedi.
"Çok emek verdik"
Fenerbahçe oyuncusu sözlerinin devamında; "Çok emek verdik, 3 kulvarda da mücadele etmeye çalıştık. Çok yorulduk. Tüm arkadaşlarımın emeklerine sağlık." açıklamasında bulundu.
"Şaibe var" demişti
Galatasaray maçı öncesi İsmail Yüksek'in yaptığı açıklamalar gündem olmuştu.
Sarı-lacivertli takımın 24 yaşındaki oyuncusu maç öncesinde; "Ben maçı konuşmadan önce farklı bir konudan bahsetmek istiyorum. Şaibelerle dolu bir sezon oldu. Hak edilen bir şampiyonluk olduğunu kendimce düşünmüyorum. Bize de fırsat geldi ama değerlendiremedik. Bugüne kadar geldik, geçmişe bakmanın da anlamı yok. Önemli bir derbi. Kazanmak için her şeyi yapacağız." dedi.