Iraklı hakemler İstanbul'da

Iraklı hakemler İstanbul'da
Irak Futbol Federasyonu'nun talebi üzerine Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Iraklı futbol hakemleri için İstanbul'da düzenlenen kamp devam ediyor.

TFF Riva Tesisleri'nde MHK-EPAK eğitimcilerinin gözetiminde antrenman yapan ve ders gören hakemler, bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda cooper testinden geçecek. 22 kişiden oluşan hakem kafilesinde FIFA kokartlı 6 hakem, 8 yardımcı hakem ve 3 de futsal hakemi bulunuyor. Iraklı hakemler, yapılacak testin ardından çalışmalarını sonlandıracak ve yarın ülkelerine dönecek.
Bu arada, Irak Futbol Federasyonu Genel Sekreteri ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Tarık Ahmed Ali, TFF Genel Sekreteri Ahmet Güvener'i ziyaret etti.
 
Eski FIFA hakemi ve Irak Futbol Federasyonu Kerkük Temsilcisi Mahmut Nurettin Salman ile birlikte TFF'nin İstinye binasında Güvener'i ziyaret eden Tarık Ahmed Ali, TFF'nin Iraklı hakemlere Riva'da sağladığı kamp ortamı ve verilen eğitimler nedeniyle teşekkür etti. Ayrıca Güvener'e bir teşekkür plaketi sundu. Güvener de Tarık Ahmet Ali'ye TFF adına bir plaket verdi.