"Inter, Juventus'u yıkamayacak"

Video yükleniyor...

İtalya Serie A Ligi'nin son şampiyonu Juventus'un başarılı orta saha oyuncusu Blaise Matuidi, beIN SPORTS'a verdiği özel röportajla karşınızda.

Allegri ve Sarri dönemlerini karşılaştıran Fransız yıldız, iki teknik adamın da farklı ve etkili oyun anlayışlarına sahip olduklarını dile getirerek, antrenör değişikliğine rağmen takım ruhunun aynı kaldığını vurguladı.

Fransa Ligue 1 lideri Paris St Germain'de birlikte top koşturduğu eski takım arkadaşı Adrien Rabiot'la yollarının Juventus'ta yeniden kesişmesine de değinen Matuidi, uyum sürecini atlatması için kendisine yardımcı olduğunu ve çalışarak açıklarını kapatacağına inandığını belirtti.

Arjantinli golcü Gonzalo Higuain'in takımda olmasının güzel olduğunun altını çizen tecrübeli oyuncu, yükselen formunu devam ettirmesini umduğunu söyledi.

Fransız milli forvet Olivier Giroud'nun takımı Chelsea'de yedek kalmasını da değerlendiren Matuidi, bu konuya bir çözüm bulunacağını ümit ettiğini, milli takımda kendisine ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

Inter'in bu sezon yakaladığı yüksek form grafiğine de değinen Matuidi, Juventus'u yıkabileceklerini düşünmediğini sözlerine ekledi.

Fransız yıldızın bu keyifli ve samimi röportajı, beIN SPORTS aracılığıyla futbolseverlere ulaşıyor. İyi seyirler!