ÖZET | GZT Giresunspor 0-2 Kasımpaşa


Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda GZT Giresunspor'u 2-0 mağlup etti.

İstanbul ekibine galibiyeti getiren golleri 12. dakikada Mortadha Ben Ouannes ve 65. dakikada penaltıdan Florent Hadergjonaj kaydetti.

Ev sahibi ekipte Joey Pelupessy, 30. dakikada rakibine yaptığı sert müdahale sonrası direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.

Kasımpaşa bu sonuçla puanını 21'e yükseltti ve 17. sırada yer aldı. GZT Giresunspor ise 25 puanla 14. sırada kaldı.

Maçtan öne çıkanlar

12. dakikada Ahmet Emin Engin'in sağ kanattan yaptığı ortada topa Hajradinovic kafa ile vurdu. Direkten dönen topu Ben Ouanes tamamladı ve meşin yuvarlak ağlara gitti. Bu golü izlemek için tıklayın!

GZT Giresunspor 30. dakikada 10 kişi kaldı. Ev sahibi ekipte Joey Pelupessy, rakibinin suratına yaptığı sert müdahale sonrası direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu pozisyonu izlemek için tıklayın!

41. dakikada Flavio'nun ceza sahası sol tarafına gönderdiği ara pasa gelişine sol ayağıyla uzak köşeye doğru yerden bir vuruş yapan Balde'nin şutunu kaleci Ertuğrul kornere çeldi. Bu pozisyonu izlemek için tıklayın!

VAR uyarısıyla kenara gelip az önceki korner pozisyonunu izleyen hakem Yaşar Kemal Uğurlu savunmadan seken topa Balde'nin el ile müdahale ettiğini tespit etti ve penaltı kararı verdi. 65. dakikada  beyaz npktanın başına geçen Hadergjonaj sağ ayağıyla yerden yaptığı vuruşta topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. Bu golü izlemek için tıklayın!

GZT Giresunspor 82. dakikada gole çok yaklaştı. Ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Zeki'nin arka direğe yükselttiği topu Aziz Behich gelişine altıpasa çevirdi. Aziz Behich'in altıpasa doğru gönderdiği topa Balde dokunamadı. Bu pozisyonu izlemek için tıklayın!

Karşılaşma 2-0 Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle sona erdi.