Guardiola'nın transferdeki yeni hedefi belli oldu!

Guardiola'nın transferdeki yeni hedefi belli oldu!
İngiltere Premier Ligi'nde adım adım şampiyonluğa yürüyen Manchester City, bir yandan da gelecek yılın planlarını yapmaya devam ediyor. 

Haaland'a imzayı attıran Manchester ekibi, bu kez de sol bek pozisyonu için Brighton'dan Marc Cucurella'yı renklerine bağlamaya hazırlanıyor. İngiliz basınına yansıyan haberlerle göre City, İspanyol savunmacı için 30 milyon Sterlin'i gözden çıkarmış durumda...

City, bu sezon sol bekte ağırlıklı olarak Oleksandr Zinchenko ve Joao Cancelo'yu kullanırken, Guardiola'nın orjinal bir sol bek istediği belirtildi. Cucurella'nın yaşı ve çok yönlülüğü, İspanyol menajerin transfere onay vermesindeki en büyük etken olduğu ifade edildi. 

Barcelona altyapısından yetişen ve geçen yaz Getafe'den 18 milyon Euro'ya Brighton'a transfer olan 24 yaşındaki İspanyol oyuncu, 34 maçta bir gol ve bir asist kaydetti. 

TRANSFERLER DEVAM EDECEK
Gelecek planları için hız kesmeyen Manchester City, forvet ve sol bek pozisyonlarının ardından gözünü orta saha transferine dikti. 

Pep Guardiola, Cucurella'nın orta saha özelliğini de kullanmayı planlasa da, sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanan İlkay Gündoğan ve Fernandinho'nun yerine de transfer için kolları sıvamış durumda. 

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler