Galatasaray, Roma'nın Kongolu golcüsü Shabani Nonda transferini bitirmeye çalışıyor. İtalya'da bulunan yönetici Haldun Üstünel'le, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in 30 yaşındaki futbolcuyla anlaştığı, kulübüyle de bonservis pazarlığı yaptığı öğrenildi.
LİG TV'nin haberine göre görüşmelerin bugün de süreceği, bir pürüz çıkmaması halinde Nonda'nın iki gün içinde İstanbul'a getirileceği belirtildi. Nonda, 2000-2001'de Şampiyonlar Ligi'nde oynanan G.Saray-Monaco maçında 1 penaltı yaptırmış, 1 de gol atmıştı. Ancak Galatasaray maçı 3-2 kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez galibiyetle başlamıştı.
Sarı-Kırmızılı yönetimin santrfor transferini bitirdikten sonra bir de savunma oyuncusu alacağı, bunun için de araştırmanın sürdürüldüğü ifade edildi.
Galatasaray, Uefa kupasında oynayacağı Slaven Koprivnica, maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Feldkamp'ın futbolcularını uyararak "İlk maçı kazandık diye turu garantilediğimizi sanmayın. Bu maça da galibiyet için çıkmalı, rakibi küçümsemeden sonuca gitmeliyiz" dediği öğrenildi.