GENİŞ ÖZET | Göztepe 2-1 Trabzonspor


Trendyol Süper Li̇g'in 10. haftasında Göztepe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan mücadeleyi Göztepe 2-1 kazandı.

Göztepe'ye galibiyeti getiren goller 60. dakikada Isaac Solet ve 90+2. dakikada Tijanic'ten geldi. Trabzonspor'un golünü 64. dakikada penaltıdan Simon Banza kaydetti.

Göztepe 10 kişi kaldı

Göztepe'de Anthony Dennis 28. dakikada direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla Göztepe 15 puana yükseldi. Trabzonspor 12 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Göztepe deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Maçtan dakikalar

8. dakikada Göztepe, Solet ile golü buldu ancak pozisyonda faul olduğu gerekçesiyle hakem Cihan Aydın golü iptal etti. İzlemek için tıklayın!

21. dakikada Göztepe ön alan baskısıyla topu kazandı. Topu alan Isaac Solet, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Solet'in vuruşunu Uğurcan Çakır, kurtardı. Seken topa bir kez daha vuran Solet, topu boş ağlara gönderemedi. İzlemek için tıklayın!

Göztepe'de Anthony Dennis, 28. dakikada direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. İzlemek için tıklayın!

40. dakikada Göztepe, gole yaklaştı. Tijanic, karşı karşıya pozisyonda Uğurcan'ı geçemedi. İzlemek için tıklayın!

51. dakikada Muhammed Cham'ın şutu az farkla dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

60. dakikada Göztepe öne geçti. Hızlı gelişen atakta Juan'ın ceza sahası içinden yaptığı ortada savunmaya da çarpan topu Isaac Solet kafa vuruşuyla filelerle buluşturdu: 1-0 İzlemek için tıklayın!

62. dakikada ceza sahası içindeki Lundstram'ın kaleye gönderdiği şutta top Bokele'ye çarptı. Bokele'nin meşin yuvarlağı elle müdahale ettiğini tespit eden hakem Cihan Aydın penaltı kararı verdi. 64. dakikada penaltı atışını kullanan Banza takımının beraberlik golünü kaydetti: 1-1 İzlemek için tıklayın!

81. dakikada Visca'nın ortasında uygun durumda kafa vuruşunu yapan Umut Bozok çerçeveyi bulamadı. İzlemek için tıklayın!

90+2. dakikada Göztepe bir kez daha öne geçti. Göztepe kalesi önünde yaşanan karambolden sonra atağa çıkan Göztepe'de Matsuki'nin pasıyla topla buluşan Tijanic ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-1 İzlemek için tıklayın!

Göztepe: 2 - Trabzonspor: 1

Stat: Gürsel Aksel

Hakemler: Cihan Aydın, Bilal Gölen, Abdullah Uğur Sarı

Göztepe: Lis, Koray Günter, Heliton, Bokele, Ogün Bayrak (Dk. 65 Nielsen), Dennis, Isaac Solet (90+4 İsmail Köybaşı), Tijanic (Dk. 90+4 Victor Hugo), Djalma Silva, Juan (Dk. 70 Matsuki), Fofana (Dk. 65 Ahmed Ildız)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Malheiro (Dk. 46 Denswil), Mendy, Lundstram, Eren Elmalı (Dk. 88 Barisic), Okay Yokuşlu, Ozan Tufan (Dk. 78 Umut Bozok), Visca, Bardhi (Dk. 46 Cham), Draguş (Dk. 46 Nwakaeme), Banza

Goller: Dk. 60 Isaac Solet, Dk. 90+2 Tijanic (Göztepe), Dk. 64 Banza (Penaltıdan) (Trabzonspor)

Kırmızı kart: Dk. 28 Dennis (Göztepe)

Sarı kartlar: Dk. 9 Stanimir Stoilov (Teknik direktör), Dk. 85 Isaac Solet (Göztepe), Dk. 41 Okay Yokuşlu, Dk. 45+5 Malheiro, Dk. 57 Mendy (Trabzonspor)