ÖZET | Göztepe 2-1 Gaziantep FK

Video yükleniyor...

Göztepe, Spor Toto Lig'in 15. haftasında sahasında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti. İzmir ekibine galibiyeti getiren golleri Adis Jahovic kaydederken; Gaziantep FK, Recep Niyaz ile ağları havalandırdı.

5 maçlık galibiyet hasretine son veren Göztepe, puanını 14'e çıkardı ve haftayı düşme hattının üstünde tamamladı. 

Bu sezon deplasmanda hiç kazanamayan Gaziantep FK ise haftayı 18 puanla bitirdi.

Önemli anlar

Göztepe 13. dakikada gole çok yaklaştı. Halil Akbunar'ın pasında net bir gol şansı yakalayan Lourency, çerçeveyi bulamadı. İzlemek için tıklayın!

39. dakikada Göztepe öne geçti. Köşe vuruşunda Jahovic, Ertuğrul'un müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Ümit Öztürk, penaltı noktasını işaret etti. Penaltıda topun başına gelen Adis Jahovic, fileleri havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

Gaziantep FK 45+1'de tehlikeli geldi. Ceza sahası dışından şansını deneyen Dicko'nun şutu üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü. İzlemek için tıklayın!

İzmir ekibi, 45+4'te farkı 2'ye çıkardı. Hızlı hücumda Halil'in pasına hareketlenen Jahovic, düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a taşıyan golü attı. İzlemek için tıklayın!

Göztepe 58. dakikada 10 kişi kaldı. İlk sarı kartını 51. dakikada gören Nwobodo, 58. dakikada ikinci kez sarı kartla cezalandırıldı ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İzlemek için tıklayın!

Gaziantep FK, 61. dakikada farkı 1'e indirdi. Savunmadan seken topu önünde bulan Recep Niyaz, sert bir vuruşla skoru 2-1'e getirdi. İzlemek için tıklayın!

Deplasman ekibi 78. dakkada bir kez daha direkleri geçemedi. Kenan Özer oyuna girdikten saniyeler sonra müthiş bir şut çıkardı ancak üst direğe takıldı. İzlemek için tıklayın!