Galatasaray'dan yakın markaj!


Galatasaray, transfer çalışmalarında Mevlüt Erdinç ve Rhodolfo üzerindeki mesaisini sürdürüyor. Mevlüt için St. Etienne'den yanıt beklenirken Rhodolfo cephesinde ise Taffarel'in temasları sürüyor.

Galatasaray, Fransız kulübü St. Etienne'e Mevlüt Erdinç için yaptığı tekliften henüz yanıt alamadı. Fransız takımına Dany ve bir miktar bonservis bedeli öneren Sarı-Kırmızılılar, milli golcü için bekleyişini sürdürüyor.

Galatasaray'ın önümüzdeki hafta Mevlüt Erdinç için St. Etienne ile son kez görüşmesi ve transfere olumlu ya da olumsuz olarak nokta koyması bekleniyor.

Stoper transferi için ise Galatasaray'ın gözü Brezilya'da. Geçen sezon Gremio'da forma giyen Rhodolfo için ülkesinde tatilde bulunan Mancini'nin yardımcısı Taffarel devreye girdi. Taffarel, Rdoholfo'yu ikna etmek için mesai harcıyor.

Mancini'nin hava toplarına hakim stoper isteği nedeniyle Rhodolfo transferinde ısrarcı olduğu ve Başkan Ünal Aysal'a Brezilyalı oyuncunun mutlaka takıma kazandırılması yönünde rapor verdiği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılılar'ın bir başka transfer çalışması ise kanatlar üzerine yoğunlaşmış durumda. Gökhan Töre ve Olcan Adın için tekliflerini sunan Galatasaray, iki oyuncu için de net bir yanıt alabilmiş değil.

Gökhan Töre'nin bonservis bedelinin inmemesi ve son dönemde Türkiye'de yeniden forma giymeye sıcak bakmaması Galatasaray'ı milli oyuncunun transferinden vazgeçme aşamasına getirdi.

Olcan Adın cephesinde önemli bir gelişme yaşanmıyor. Yıldız oyuncunun, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından bekleyişe geçtiği ve kararını önümüzdeki günlerde vereceği öğrenildi.