Fransa'nın en büyüğü kim olacak?

Fransa'nın en büyüğü kim olacak?
Bir yanda 'bizimkiler'in şampiyonluğa taşıdığı Lille OSC, diğer yanda sezonu mutlu açmak isteyen Paris St Germain! Fransa Süper Kupası'nın yeni sahibi beIN SPORTS'ta belli olacak.

10 yıl sonra Fransa Ligue 1'de şampiyon olan Lille, tarihinde dördüncü kez mutlu sona uaşmayı başardı. Milli yıldızılarımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Mehmet Zeki Çelik ve Mustafa Kapı'yı kadrosunda bulunduran Kuzey ekibi, Christophe Galtier'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna ise Jocelyn Gourvennec'i getirdi. Son şampiyon, Yeni hocasıyla çıkacağı ilk maçta galibiyetle ayrılarak sezona kupayla başlamayı hedefliyor. 

Topladığı 82 puanla Lille'nin ardından sezonu ikinci sırada tamamlayan Paris Saint-Germian ise, yaptığı flaş transferler yaz döneminde adından çok söz ettirdi. Teknik direktör Mauricio Pochettino'nun sözleşmesini 2023 yılına kadar uzatan başkent ekibi, Brezilyalı yıldız Neymar'la da 2025 yılına kadar 'devam' dedi. Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum ve Gianluigi Donnarumma ile gücüne güç katan PSG, Süper Kupa'yı kazanarak rakiplerine gözdağı vermeyi amaçlıyor.

Lille ile PSG arasında 1 Ağustos Pazar günü 21:00'de oynanacak karşılaşma beIN SPORTS HD 2'den futbolseverler buluşacak. 

Bu müthiş mücadeleyi izlemek için tıklayın