Fenerbahçe'den konteyner kent açılışı

Fenerbahçe'den konteyner kent açılışı
Fenerbahçe 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'taki depremzedeler için yaptırdığı 2 bin 300 konteynerin açılışı yapıldı.

Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde evleri yıkılan afetzedeler, Fenerbahçe Konteyner Kent'e düzenlenen törenle yeni yuvalarına yerleştirildi. Yapılan sosyal alanları ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, çocukların ve depremzede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Törende bir konuşma yapan Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü olarak kendi aralarında deprem bölgesine bir kaynak yarattıklarını dile getirdi. Koç, "Fenerbahçe Kulübü olarak aramızda kongre üyelerimizle ve taraftarlarımızla birlikte bir kaynak yarattık. Bin konteynerlik projeye imza attık. Hepimiz çok gururluyuz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Konteyner Kent açılışına sarı lacivertli kulübün yönetim kurulu üyeleri, Fenerbahçe Opet’in kaptanı Eda Erdem Dündar, futbolcu Mert Hakan Yandaş ve Fenerbahçe Beko'dan Tarık Biberovic de katıldı.

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN