Fenerbahçe'de yerli harekatı! Yıldız futbolcu imzayı atacak...

Video yükleniyor...

Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan Fenerbahçe, 2 yerli futbolcunun transferinde de geri sayıma geçti.

Sarı-lacivertliler, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ile 2 yıllık anlaşma sağladı. 16 Haziran tarihinde İstanbul'a gelmesi beklenen 33 yaşındaki golcü, detaylı sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

Geride bıraktığımız sezon Beşiktaş ile 47 resmi karşılaşmada boy gösteren tecrübeli futbolcu, 11 gol attı ve 8 asist yaptı. A Milli Takım'ın EURO 2024 kadrosunda da yer alan Cenk Tosun, toplamda 23 dakika süre bulduğu turnuvada 1 gol attı.

OĞUZ AYDIN

Fenerbahçe'nin yerli havuzuna yapacağı bir diğer hamle ise Corendon Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın olacak. Sarı-lacivertliler, bu transfer için Akdeniz ekibiyle 6 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı. Fenerbahçe, oyuncu için vereceği bu bonservis bedelini yıllara bölerek ödeyecek.

23 yaşındaki Oğuz Aydın'ın bu gece İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Milli futbolcu, salı günü sağlık kontrollerinin ardından kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

Geçtiğimiz sezonun en formda yerli yıldızlarından olan Oğuz, Corendon Alanyaspor formasıyla çıktığı 38 karşılaşmada 13 gol attı ve 8 asist yaptı.