Fenerbahçe'de gündem transfer! Kimler gidecek, kimler kalacak?

Video yükleniyor...

Fenerbahççe yeni sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Sarı lacivertliler, Graz'da sezonun beşinci hazırlık maçını bu akşam Macariastan ekplerinden MOL Fehervar ile oynayacak. 

Sarı lacivertlilerde yeni sezon hazırlıkları devam ederken takıma yapılacak transferlerde gündemdeki yerini koruyor. Sarı lacivertliler, kaleci, orta saha, sol bek ve forvet mevkilerine transfer yapmak istiyor. Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul Taşkıran için kulübü Kasımpaşa ile görüşmeleri sürdürüyor. Fenerbahçe'nin orta sahadaki ilk tercihi ise Jorge Jesus'un eski öğrencisi William Carvalho. 

Sarı lacivertlilerin forvet transferinde gündemindeki isimler ise, Alexander Sörloth, Andrea Belotti ve Joshua King. Sarı lacivertlilerin, bu üç isim arasındaki önceliği Norveçli golcü Sörtloth.

Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimlerde belli olmaya başladı. Tnzanyalı forvet Mbwana Samatta takımdan ayrılması netleşen ilk isim olurken, Enner Valencia ve Mija Zajc, istenilen bonservis bedellerinin verilmesi durumunda takımdan ayrılabilecek diğer isimler durumunda...

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe'deki son gelişmeleri beIN SPORTS muhabiri Ünal Emin Canbay, gelişmeleri aktardı.