"Fatih Terim'in yeri benim için çok farklı"

Video yükleniyor...

 UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci haftasında yarın Galatasaray’ı konuk edecek Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya'nın Türk yıldızı Cengiz Ünder, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Milli futbolcu, karşılaşma öncesi düşüncelerini "Türk takımına karşı oynayacağım için kendimi heyecanlı hissediyorum. Umarım iyi maç olur. Kendi açımdan bu maça çok iyi hazırlandım ve takım olarak da çok iyi hazırlandık. Dört gözle bu maçı bekliyorum." şeklinde aktardı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisini milli takıma ilk çağıran teknik direktör olduğunu belirten Cengiz Ünder, "Fatih Terim'in benim için yeri çok farklı" dedi.

Cengiz Ünder, "Kendimi çok çok iyi hazırladım ve her zamanki gibi sahaya çıkıp elimden gelenin en iyisini ve hocamın dediklerini yapacağım. Kendimi çok iyi durumda ve hazır hissediyorum. Yarın göreceğiz." diye konuştu.

Takımdaki teknik direktörünün kendisine duyduğu güvenin çok önemli olduğunu ifade eden Cengiz Ünder, "Sahada en iyisini yapmaya çalışıyorum ve yapmaya devam edeceğim. Şu an performansım iyi durumda ve her geçen gün daha iyi performans sergiliyorum ve sergilemeye devam etmek istiyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Bunu yapabilecek güçteyim. Burada olmaktan çok çok mutluyum. Marsilya'da olmak belki de son zamanlarda verdiğim en iyi kararlardan bir tanesi." şeklinde görüş belirtti.

Bu maça iyi hazırlandıklarını ve yarın bunu sahada göstermek istediklerini ifade eden Cengiz, galip gelmek istediklerini söyledi.

Cengiz Ünder, Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü'ne Stefan Kuntz'un getirilmesine ilişkin soru üzerine, "Bu konularla ilgili aslında bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum. Yarın oynamamız gereken bir maç var. Sadece maçla ilgili konuşmak istiyorum. Her şey için hayırlısı diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.