Erling Haaland için bir dev daha sıraya girdi

Erling Haaland için bir dev daha sıraya girdi
Şampiyonlar Ligi'nde Malmö'yü 4-0 yenerek iddiasını sürdüren Chelsea, galibiyete karşın iki yıldızından gelen haberle sarsıldı. Maviler'in iki golcüsü; Romelu Lukaku ve Timo Werner'in ilk yarı bitmeden sakatlanarak oyundan çıkması, menajer Thomas Tuchel'i oldukça sıkıntıya soktu.

Chelsea'de yaşanan bu gelişmenin ardından gözler bir kez daha Erling Haaland transferine çevrildi. Haaland'a olan ilgisini gizleyemen Thomas Tuchel "Tabii ki düzenli olarak onun hakkında konuşuyoruz çünkü o harika bir oyuncu ve Şampiyonlar Ligi'nde bizim için büyük bir rakip olan Dortmund'da bir ikon. Gelecek haftalarda neler olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Romelu Lukaku ve Timo Werner'in son durumunun yapılacak kontrollerden sonra açıklanması beklenirken, İngiliz basını bu gelişmenin Haaland transferinin hızlandıracağı görüşünde...

Haaland'ın mevcut sözleşmesindeki 64 milyon sterlinlik serbest kalma maddesi, Manchester City, Manchester United, Paris Saint-Germain ve Real Madrid gibi çok dev kulüp için cazip bir fırsat olarak gözükürken, Norveçli yıldızın yaz transfer dönemini beklemeden Dortmund'dan ayrılacağı ifade ediliyor.

(beinsports.com.tr)