Emre Belözoğlu İtalya'da konuştu: "Gözünüz Arda Güler'de olsun"


Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, İtalyan basınına Arda Güler'i övdü.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalisti belirleyecek Inter - Milan derbisi öncesi La Gazzetta dello Sport'a konuşan Emre Belözoğlu, gönlünün Inter'den yana olduğunu söylerken "Inter'i İstanbul'umda bekliyorum" dedi. 

2001-2005 yılları arasında Inter forması giyen başarılı teknik adam "Şampiyonlar Ligi'nde 2002-2003 sezonundaki yarı finalde Milan'a elendiğimizde çok ağlamıştım. Eğer Milan'ı orada eleseydik Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilirdik." diye konuştu. İtalyan devinde kendisi gibi orta sahada görev yapan Nicolo Barella hakkında da konuşan Belözoğlu "Barella hep kazanmak istiyor, aynı benim gibi." ifadelerini kullandı.

"ARDA GÜLER AVRUPA'NIN EN İYİLERİNDEN OLACAK"

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'e de övgüler yağdırırken "Arda Güler'i Fenerbahçe'de sportif direktör olmadan önce de tanıyordum. 15 yaşındaydı ama o zaman bile çok güçlüydü. Arda, Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncularından birisi olacak. Gelecekte gözünüz Arda Güler'in üzerinde olsun" diye konuştu. 

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler