Eden Hazard'a tavsiye: "Newcastle'a gitmeli"

Eden Hazard'a tavsiye: "Newcastle'a gitmeli"
Real Madrid'de gözden düşen Eden Hazard'ın yeni adresi merak edilmeye devam ederken, Belçikalı yıldıza sürpriz bir öneri geldi.

Arsenal'in eski yıldızlarından Jack Wilshere, Hazard için doğru adresin Newcastle United olacağı görüşünde... Newcastle'ın yeni menajeri Eddie Howe'a övgüler yağdıran Wilshere, "O harika bir yönetici ve bir şansı hak ediyor. Bence Newcaslte United'la birkaç yıl içinde ilk altıyı zorlayabilir" dedi.

Bir dönem Arsenal'den Eddie Howe yönetimindeki Bournemouth'a kiralandığını hatırlatan Wilshere "Onunla, oyuncu grubu açısından şu anda Newcastle'a oldukça benzeyen bir kulüpte çalıştım. Bournemouth'ta muhtemelen daha kötü bir kadromuz vardı ve dokuzuncu bitirdik. Newcastle'da birkaç eski Bournemouth oyuncusu var ve Eddie bu tür oyunculardan en iyi şekilde yararlanıyor, onları harekete geçiriyor ve taraftarları da yanlarına alıyor." diye konuştu.

Eden Hazard'ın da Eddie Howe ile çok iyi anlaşacağını iddia eden Wilshere "Benim için zor zamanlardı, çünkü büyük bir kulüpten geliyordum. Birinci Lig'de olduklarından beri birlikte olan bir gruba adım attım. Eden Hazard başka bir seviye ama bence Eden, Eddie Howe gibi bir menajer için oynamayı çok isterdi. Çünkü o, yıldız oyuncuların oynamak isteyeceği türden bir menajer." ifadelerini kullandı.

100 milyon Euro'ya transfer olduğu Real Madrid'de beklentilerin çok uzağında kalan Eden Hazard, 54 maçta sadece beş gol ve dokuz asist kaydetti. Hazard'ın adı Newcastle United'ın yanı sıra, Manchester United,  Bayern Münih ve Paris Saint-Germain ile de birlikte anılıyor.


(beinsports.com.tr)