Donnarumma sahayı gözyaşlarıyla terk etti

Video yükleniyor...

İtalya ile İspanya arasında oynanan Uluslar Ligi yarı final maçına, Gianluigi Donnaruma damga vurdu. Maç boyunca Milan taraftarının protestosuna maruz kalan Donnaruma, sahayı gözyaşları içinde terketti.

Sezon başında bedelsiz olarak Milan'dan ayrılarak, Paris Saint-Germain'in yolunu tutan Gianluigi Donnaruma, eski evi San Siro'ya milli formayla döndü. Ancak tribünleri dolduran Milan taraftarı, başarılı kaleciyi affetmemişti.

Milano'nun dört bir yanına Donnaruma'nın kente gelmemesi için pankartlar asan fanatik taraftar grubu, maç boyunca genç kaleciyi protesto etti. Donnaruma, 2-1 yenilgiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından sahayı gözyaşları içinde terketti.

Teknik direktör Roberto Mancini, Donnaruma'ya yönelik protestolara tepkiliydi. Milli formanın her şeyden önce geldiğini vurgulayan Mancini; "Donnaruma bir kulüp takımı için değil; İtalya için buradaydı. Kendisini olası bir Milan - Paris Saint-Germaın maçında protesto edebilirsiniz. Ancak İtalya her şeyden önce gelir. Bu yüzden protestoları hiçbirimiz hoş karşılamadık" dedi.