Djiku ve Bartuğ Elmaz'dan galibiyet yorumu! "Arda Güler..."


Fenerbahçe, Avusturya'daki son hazırlık maçında Strasbourg'u 4-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Alexander Djiku ve Bartuğ Elmaz açıklamalarda bulundu.

İşte Djiku'nun açıklamalarının tamamı:

"Elde ettiğimiz galibiyetten dolayı mutluyuz. Kalemizde gol görmeden 4 tane gol attık. İyi bir kamp geçirdik. Fiziksel anlamda güçlendiğimizi düşünüyorum. Başlangıçlarda yoğun antrenmanlardan dolayı zorluklar vardı ama maçlarla birlikte çok daha iyi yere geldik. Kampın son maçını iyi bitirdik. Mutlu bir şekilde İstanbul'a döneceğiz."

ŞAMPİYONLAR LİGİ YORUMU

"Bizler maç maç ilerliyoruz. Lugano maçına odaklanmamız açısından daha zamanımız var. Çalışmalarımıza bu şekilde devam edip ilk resmi maçımızı kazanmak istiyoruz."

"HOCAMIZIN SÖYLEDİKLERİNE..."

"Farklı bir oyun oynuyoruz bu yıl. Hem defansif, hem de ofansif anlamda farklıyız. Geride zaman zaman üçlü oyun kuruyoruz. Hocamızın söylediklerine hızlı bir şekilde adapte olmak istiyoruz."

"ARDA GÜLER'İN İZİNDEN GİDECEĞİM"

Basın mensuplarına açıklamada bulunan bir diğer Fenerbahçeli futbolcu Bartuğ Elmaz ise şu ifadeleri kullandı:

"14 gündür günde çift idmanla yoğun bir kamp geçirdik. Bugün ilk yarıyı çok iyi oynadık. İyi mücadele edip, güzel  skorla kampı güzel bir şekilde bitirdik."

"HOCAM BANA GÜVENDİ"
 
"Jose Mourinho geldiği ilk günden beri çok heyecanlıydım. Hemen sezon başlasın istiyordum. Hocam bu maçta bana güvendi ve şans verdi. Verdiği şansı değerlendirmeye çalıştım."

ARDA GÜLER SÖZLERİ

"Benden önce Arda Güler çıkmıştı. Ben de inşallah onun izinden gideceğim. Hedefim tabii ki Avrupa."
 
"Tabii ki eksiklerimiz var. Gün gün gelişiyoruz. Önümüzde bir hazırlık maçı daha var. Benim de hayalim Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek."