ÖZET | Demir Grup Sivasspor 1-3 Kasımpaşa

Video yükleniyor...

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 3-1 mağlup etti.

Konuk ekibe üç puanı getiren golleri Eren Elmalı, Valentin Eysseric ve Umut Bozok'tan geldi. Ev sahibi ekibin tek golünü 90+3. dakikada Jorge Felix kaydetti.

Kasımpaşa bu sonuçla puanını 50'ye yükseltti. Demir Grup Sivasspor ise 48 puanda kaldı.

Maçtan öne çıkanlar

Demir Grup Sivasspor 17. dakikada etkili geldi. Sol kanatta topla buluşan Sefa'nın yerden ceza sahasına gönderdiği topa Kayode yakın mesafeden vuruşunu yaptı. Kaleci Erdem iyi bir refleksle topun kaleye gitmesine izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

44. dakikada rakip defansın hatasında kaleciyle karşı karşıya kalan Kayode'nin ayağı kayınca Sivasspor mutlak bir golden oldu. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 58. dakikada 1-0 öne geçti. Ceza sahası dışında topla buluşan Hajradinovic'in sağ alt köşeye gönderdiği sert şutunda top direkten döndü. Dönen top penaltı noktası üzerinde Eren'in önünde kaldı. Eren düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 73. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Eysseric'in sağ ayak içiyle sağ üst köşeye yaptığı vuruş ağlarla buluştu. İzlemek için tıklayın!

Konuk ekip 77. dakikada skoru 3-0'a getirdi. Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Eysseric'in yerden pasında ceza sahası yayı üzerinde topu kontrol eden Umut Bozok dönerek vuruşunu yaptı ve top filelerle buluştu. İzlemek için tıklayın!

Demir Grup Sivasspor 90+3. dakikada Jorge Felix'le durumu 3-1'e getirdi. Erdoğan Yeşilyurt'un sağ çaprazdan vuruşunda kaleciden dönen topu Felix filelere gönderdi. Ancak pozisyonun ardından yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR kontrolünün ardından gol geçerli sayıldı. İzlemek için tıklayın!