Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'dan Milli Takıma ve Fatih Terim'e büyük destek geldi.
Alman hoca antrenman öncesi bir basın toplantısı düzenleyerek Teknik Direktör Fatih Terim'e övgüler yağdırdı.
Daum, "Milli takımın geçmişte 2008 Avrupa şampiyonasına gidecegine inanmayanlar bugün de Dünya kupasının hayal oldugunu düşünüyorlar ama ben Fatih Terim ve ögrencilerine inanıyorum" ifadesini kullandı.
Chrıstoph Daum, rakip Bosna'nın çok iyi bir takım kadrosuna sahip oldugunu söyledi ve milliremizin çok dikkatli olması gerektiğini belirtti.
Milli Takımdan sonra hafta sonu oynanacak olan Bursaspor maçına da deginen Daum, sakatlıkların arkasına sığınmadıklarını, mevcut kadroyla Bursa'dan üç puanla döneceklerine inandığını söyledi.
Galatasaray-Beşiktaş derbisine değinen Alman hoca, Galatasaray'ın maça daha hazır olduğunu ileri sürdü.
Bu arada Bursaspor maçı hazırlıklarına devam eden sarı-lacivetli takımda dün akşam yapılan çalışmada sakatlanarak antrenmanı yarıda bırakan Deniz'in durumunun ciddi olmadığı belirtildi.
Sakatlıktan yeni kurtulan Deniz'in aşırı yükleme nedeni ile arka adalesinde zorlanmaya dayalı ağrılarının oldugu ve bir kaç gün dinlendirileceği ifade edildi.
Diger sakat Kazım'ın ise tedavisine devam edilerken, milli futbolcunun Bursaspor maçında oynama şansının az oldugu belirtildi.
Sarı-Lacivertlilerin sabahki çalışmasında Teknik Direktör Christoph Daum'un sinirli oldugu gözlendi.
Taktik çalışmada sık sık oyunu durduran Alman çalıştırıcı istedigini yapamayan oyuncularını sert şekilde uyardı ve pozisyonları tekrarlattı..
-video_1-