GENİŞ ÖZET | Corendon Alanyaspor 1-2 Kasımpaşa


Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Corendon Alanyaspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. GAIN Park'ta oynanan mücadeleyi Kasımpaşa 2-1 kazandı.

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Mortadha Ben Ouanes ve 34. dakikada Josip Brekalo kaydetti. Corendpon Alanyaspor'un tek golü 66. dakikada Sergio Cordova'dan geldi.

Bu sonuçla Kasımpaşa 11 puana yükseldi. Corendon Alanyaspor 9 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Kasımpaşa sahasında Samsunspor'u konuk edecek. Corendon Alanyaspor ise kendi evinde Onvo Antalyaspor ile karşılaşacak.

Maçtan dakikalar

2. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Gökhan Gül'ün ceza sahası içerisine yerden pasında topu kontrol eden Ben Ouanes'in vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: 0-1. İzlemek için tıklayın!

30. dakikada Augusto'nun sert şutu üstten auta çıktı. İzlemek için tıklayın!

34. dakikada Kasımpaşa farkı ikiye çıkardı. Sol taraftan Cafu'nun kullandığı kornerde kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın uzaklaştırmak istediği top, Brekalo'nun önünde kaldı. Düzgün bir vuruş yapan bu oyuncu, topu filelere gönderdi: 0-2. İzlemek için tıklayın!

57. dakikada Nuno da Costa ceza sahası içinde kaleciyi geçemedi. İzlemek için tıklayın!

66. dakikada Aliti'nin içeriye çevirdiği topu Cordova tamamladı ve takımının tek sayısını kaydetti. İzlemek için tıklayın!

69. dakikada Cordova'nın yakın mesafeden kafa vuruşunu kaleci Gianniotis harika uzanarak kurtardı. İzlemek için tıklayın!

Corendon Alanyaspor: 1 - Kasımpaşa: 2

Stat: GAİN Park

Hakemler: Cihan Aydın, Bahtiyar Birinci, Murat Şener

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Fatih Aksoy (Dk. 64 Lima), Aliti, Balkovec, Makouta, Richard, Efecan Karaca (Dk. 46 Cordova), Janvier (Dk. 80 Rony Lopes), Yusuf Özdemir (Dk. 64 Hwang), Augusto

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin Özcan, Rodrigues (Dk. 83 Sadık Çiftpınar), Gökhan Gül, Cafu (Dk. 67 Barak), Ben Ouanes, Hajradinovic, Brekalo (Dk. 76 Fall), Da Costa

Goller: Dk. 2 Ben Ouanes, Dk. 34 Brekalo (Kasımpaşa), Dk. 66 Cordova (Corendon Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 24 Cafu (Kasımpaşa), Dk. 51 Balkovec, Dk. 53 Fatih Aksoy, Dk. 57 Augusto, Dk. 73 Hadergjonaj (Corendon Alanyaspor)