"Çok fazla dertlenmenin anlamı yok"

Video yükleniyor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Yukatel Kayserispor'a 3-0 mağlup oldu. Galibiyet hasreti 4 maça çıkan sarı-kırmızılılarda oyuncular, beIN SPORTS mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Fernando Muslera, şöyle konuştu:

“Öncelikle Kayserispor’u tebrik etmek istiyorum. Bugün iyi mücadele ettiler. Galibiyeti sonuna kadar hak kettiler. Diğer taraftan kendi takımımıza bakarsak, hafta boyunca tüm detaylara çok iyi çalıştık. Şu dakikada bahane bulmak çok doğru değil. Ligi erken açan bir Galatasaray var. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var. İster istemez bir adaptasyon sürecinden geçiyoruz. Herkes birbirini yeni tanıyor. Bugün bir arkadaşımız ilk defa sahaya çıktı. Tabii ki bunlar bahane değil ama biliyorsunuz ki bundan önceki senelerde de bu tip sıkıntılar yaşadık.

Ligin başlarında böyle sıkıntılar oluyor; ama hemen maçtan sonra soyunma odasında toplandık. ‘Biz Galatasarayız. Daha çok çalışmamız lazım. Yolun çok başındayız. Daha çok maçımız var. Bundan öncesinde de böyle sıkıntılar oldu ve bunu aştık. Sonu da daha güzel şekilde bitti’ diye anlattık. Daha da üzerine koymamız lazım. Belki daha fazla çalışmamız gerekiyor. Herkesin kendini daha iyi bir şekilde hazırlayıp daha da ileriye götürmesi gerekiyor. Takımın hemen hemen yarısı yeni. Birbirimizi daha iyi tanıyacağız. Üç günde bir maç oynuyoruz. Lig ve Avrupa arasında yoğun maç tempomuz var.

Lazio maçında o performansı gösteren, o oyunu oynayan yine bizim takımımızdı. Demek ki bu potansiyel bizde var. Yine yapabiliriz. Üzüleceğiz tabii ki. Bunları bir kenara bırakıp üç gün sonraki önemli maçımıza hazırlanacağız. Çok dertlenmenin bir anlamı yok. Bunu unutup önümüze bakmamız lazım.”